Disclaimer


Algemeen
Deze website is een product van Stichting Mainline. Stichting Mainline geeft gezondheidsvoorlichting aan druggebruikers met als doel de gezondheid en de kwaliteit van het leven van druggebruikers te verbeteren. Uitgangspunt is de acceptatie van druggebruik en de beperking van gezondheidsschade ten gevolge van druggebruik.

Deze website geeft informatie aan druggebruikers en professionals en biedt een interactief podium voor het uitwisselen van kennis, ervaringen en meningen.

Gezondheidsadviezen blijven adviezen. Het gebruik van drugs levert altijd risico's op. Informatie op de site is soms expliciet. Dit is niet om druggebruik te promoten maar om de mogelijke schade van gebruik te beperken.

Terwijl de inhoud op deze website met grote zorgvuldigheid is samengesteld kan informatie fouten of onvolkomenheden bevatten. Het kan voorkomen dat niet alle informatie op de website up-to-date is.

Stichting Mainline is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Forum
Stichting Mainline is niet aansprakelijk voor de inhoud van op het forum geplaatste berichten. Wij streven echter wel ernaar om verwerpelijke berichten zo snel mogelijk te verwijderen.

Video
Stichting Mainline is niet aansprakelijk voor de inhoud van de derden aangeboden film-/videomateriaal. Filmpjes worden voor plaatsing gescreend op inhoud. De inhoud van de op de site geplaatste filmpjes vertegenwoordigt echter niet noodzakelijkerwijs de mening of visie van Stichting Mainline.
 
Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Stichting Mainline worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Stichting Mainline heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Mainline
Doe de Quiz!
Kaart vd dag